RIH Omega 3 8 versnellingen met Hydraulische velgremmen, verende voorvork en verende zadelpen

Soort:  Elektrische fiets, Dames
Kleur:  mat kwartszilver
Maat:  
Wielmaat:  28"
Gewicht:  24 kg
Modeljaar:  2020
Bijzonderheden:  De Omega is een hoogwaardige elektrische fiets die geheel in eigen huis ontwikkeld is.

De Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. de lichte geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dat nodig is. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt, daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.
Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien. aangezien het display afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifiek display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. Het bedieningspaneel van het display zit direct naast het handvat zodat u beide handen aan het stuur kunnen blijven. Verder heeft de fiets een wandel-functie, zodat hij op eigen kracht met u "meeloopt" met ca. 4-4 km/u, ook bergop.
De batterij heeft een capaciteit van ruim 500Wh. Bij gemiddeld gebruik is 80 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden haalbaar.
Met de Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht.
De verende voorvork met monoshock geeft een moderne uitstraling en heeft een lager gewicht. De naadloze lassen zorgen voor een strakke afwerking. Verder heeft de fiets een Shimano Nexus 8 naaf met naaldlagers (de Premium uitvoering) hierdoor is het rendement van de naaf hoger en loopt deze rustiger.

Op de Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de accu.
Art. nummer:  omega-3-dames-low-mat-kwartszilv
 
Garantie:  36 maanden fabrieksgarantie
Prijs:   2.699,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug