Scott Sub Comfort 10 USX 24 versnellingen met V-Brakes, naafdynamo en verende voorvork

Soort:  Stadshybride, Dames
Kleur:  dark green matte
Maat:  46 cm
Wielmaat:  28"
Modeljaar:  2021
Bijzonderheden:  De Scott Sub Comfort draait, zoals de naam al zegt, om comfort. Het stevige frame in combinatie met de vernde voorvork en zadelpen zorgt ervoor dat comfort wordt gecombineerd de sportiviteit die bij een hybride fiets hoort. Deze unisex hybride is geschikt voor alledaagse ritten en op zijn tijd een lekkere dagtocht in het weekend.

De mix van Shimano Acera en Altus afmontage zorgt ervoor dat jij met 24 versnellingen altijd het juiste verzet te pakken hebt en daardoor zo licht of zwaar kan fietsen wat jij wenst. De mechanische schijfremmen brengen jou uitstekend tot stilstand wanneer jij dat wilt. Op deze manier zit je met een veilig gevoel op de fiets. De Schwalbe Cruiser banden zijn ideaal voor een rit door de stad en rijden niet snel lek. De AXA verlichting maakt het mogeljik om avondritten te maken of in de winter door het donker te rijden.

De comfort heeft een strakke look dankzij de kleurstelling en de in het frame verwerkte bekabeling. Deze fiets is compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse woonwerk-verkeer. Denk aan een slot, verlichting, spatborden en slot. Deze fiets is een must-have voor de forens die wat vaker de fiets naar het werk wil pakken en daarbij comfort wil ervaren!

Art. nummer:  Sub Comf 10 USX M
 
Garantie:  24 maanden fabrieksgarantie
Prijs:   749,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug