Scott Sub Comfort 20 men 21 versnellingen met V-Brakes, naafdynamo en verende voorvork

Soort:  Stadshybride, Heren
Kleur:  dark blue matte
Maat:  56 cm
Wielmaat:  28"
Modeljaar:  2021
Bijzonderheden:  De Scott Sub Comfort 20 is instap hybride met een comfortabele geometrie, waarbij je rechtop op de fiets zit. Deze fiets is inzetbaar als stadsfiets, maar is ook zeker geschikt verder mee te fietsen dan alleen naar de supermarkt om de hoek. Met de Sub Comfort heb je een fiets waarmee je ook op glooiende terreinen prima uit de voeten kunt.

De 21 versnellingen van Shimano Tourney bieden je uitgebreide schakelmogelijkheden. De mechanische velgremmen brengen je gedoseerd tot stilstand waardoor jij je veilig op je fiets voelt zitten. De fiets is verder afgewerkt met Syncross componenten, dit is het eigen merk van Scott. De Schwalbe road cruiser banden zijn ontwikkeld om jou zo gemakkelijk mogelijk door de stad te geleiden. De fiets heeft daarnaast een strakke look dankzij de kleurstelling en de in het frame geļntegreerde bekabeling.

De hybride is volledig uitgersut met spatborden, drager, verlichting en slot waardoor je volledig uitgerust op weg kan. Deze instaphybride is ideaal wanneer je niet de hoofdprijs wilt uitgeven aan een fiets en zo nu en dan de fiets pakt

Art. nummer:  Sub Comf 20 men XL
 
Garantie:  24 maanden fabrieksgarantie
Prijs:  € 699,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug