Scott Sub Sport 30 men 27 versnellingen met Hydraulische schijfremmen, verende voorvork en naafdynamo

Soort:  Stadshybride, Heren
Kleur:  dark greenbrown matte
Maat:  
Wielmaat:  28"
Modeljaar:  2019
Bijzonderheden:  Met de Sub Sport 30 heb je een volledige Hybride fiets met een zeer sportief uiterlijk met deze fiets kan je alle afstanden aan! Daarnaast heb je voor elke situatie het juiste verzet dankzij 27 versnellingen waarmee je bijna op elk soort terrein uit de voeten komt.
De Sub Sport geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil en zal je veel plezier doen tijdens je ritten dankzij zijn comfortabele zithouding en goede Shimano en Syncros onderdelen.
De fiets is uitgerust met een hoogwaardige Shimano Alivio/Altus 9 Speed groep en met de  Shimano BR-M200 hydraulische schijfremmen om in elke situatie remkracht te blijven houden.
De Sub Sport 20 heeft een verende voorvork van Suntour.
De fiets is verder afgemonteerd met Syncros en Shimano onderdelen en dankzij de Schwalbe Citizen banden hou je grip en rij je niet zo snel lek.
Verder is de fiets uitgerust met spatborden en een RackTime bagagedrager om te zorgen dat je minder vies aankomt op bestemming en je alle nodige spullen mee kunt nemen, en wordt je gezien in het donker dankzij de voor en achter verlichting op de fiets.

Art. nummer:  Sub Sport 30 men 19
 
Garantie:  24 maanden fabrieksgarantie
Prijs:   799,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug