Scott Aspect 960 met Hydraulische schijfremmen

Soort:  Mountainbike, Heren
Kleur:  
Maat:  
Wielmaat:  29"
Bijzonderheden:  Deze Aspect 960 van Scott staat bekend om zijn zeer betrouwbare, aluminium hardtail frame voorzien van 29" wielen, welke garant staan voor elke rit maximaal fietsplezier. Deze fietsen hebben een zeer toegankelijke geometrie zodat deze voor vrijwel elke beginnende fietser goed van toepassing zijn. Mede dankzij de kortere bovenbuis en hoger balhoofd hebben we een vrij ontspannen houding. Hierdoor zitten wij minder actief maar is dit minder inspannend voor de rug en schouders.

Het frame is echter van hetzelfde klasse aluminium als bij de duurste Scott series. Dit komt allemaal ten goede aan het comfort van de fiets. Al met al is de Aspect serie een goede instap fiets welke voor vrijwel ieder terein goed inzet baar is. Voor de nog actievere houding en sportievere rijeigenschappen heeft Scott de Scale ontwikkeld.

De Aspect 960 is een mountainbike voor de beginnende fietser, maar dit wil niet zeggen dat het geen goede fiets is. De fiets is volledig met Shimano 7-speed afgemonteerd en beschikt over Tektro hydraulische schijfremmen. De Suntour voorvork heeft coilvering van 100mm.

Art. nummer:  aspect 960 greenyellow
 
Garantie:  24 maanden fabrieksgarantie
Prijs:   529,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug