Scott Foil 20 22 versnellingen met Velgremmen

Soort:  Racefiets, Heren
Kleur:  blue/black/red
Maat:  
Wielmaat:  28"
Modeljaar:  2018
Bijzonderheden:  De Foil 20 is een snelle aerofiets met volledige Shimano Ultegra afmontage en Syncros onderdelen en wielen. Een heerlijk fiets, die je net even dat aerodynamische voordeel geeft in de sprint.

Scott's Foil serie bestaat uit aerodynamische racefiets die zijn ontwikkeld voor pure snelheid. Verantwoordelijk voor overwinningen in etappes van de grote rondes en Milaan-San Remo, Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubaix! Daarbij is de Foil ook erg licht en veelzijdig en kun je er ook nog fatsoenlijk een heuvel mee beklimmen.
De Foil 20 is ook verkrijgbaar in disc uitvoering

uitgebreider omschrijving:
afmontage is een New Ultegra groepset; de R8000
De Shimano Ultegra R8000 11-speed groepset bevat de allernieuwste technologieŽn. Nu ook beschikbaar voor de veeleisende fietser. De Ultegra R8000 bouwt voort op het succes van de unaniem positief ontvangen Dura-Ace R9100 groepset.
Het carbon frame is van HMF carbon:
HMF carbon vezels worden gebruikt om de sterkte te verhogen en het gewicht laag te houden. Dit materiaal biedt een optimale combinatie van stijfheid en sterkte om een perfecte rijervaring te bieden. De kennis van de Scott ingenieurs uit zich in aanwending van de perfecte legrichting en keuze van fibers (grootte, type, ...). HMF vezels zijn sterker dan de standaard vezels gebruikt in de sector.

De F1 technologie is zichtbaar in de vormgeving van het frame. Gebaseerd op luchtvaarttechnieken heeft Scott een framevorm ontwikkeld welke bij lage snelheden vergelijkbare aerodynmische voordelen oplevert als bij vliegtuigen op hoge snelheid.

Art. nummer:  foil 20 blueblackred
 
Garantie:  24 maanden fabrieksgarantie
Prijs:  Ä 3.199,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug